Moj svet        Kontakt        Sledite mi

poročni salon z najlepšimi dizajnerskimi oblekami lod leta 1999 poročni salon z najlepšimi dizajnerskimi oblekami lod leta 1999 poročni salon z najlepšimi dizajnerskimi oblekami lod leta 1999
Poročni salon priznane modne oblikovalke Maje Ferme v Ljubljani. Obiščite nas, doživite novo kolekcijo najlepših poročnih oblek, prepustite se strokovnemu svetovanju in našli ali izdelali bomo tisto pravo poročno obleko za vas

poročne kolekcije

Oglejte si aktualne kolekcije

Najlepše poročne kreacije, ki združujejo tradicionalne vrednote s sodobnimi trendi. V njih so blestele številne lepotice in znane oseb. Unikatne dizajnerske poročne obleke izdelane po meri ali kolekcija že izdelanih oblek, so na voljo v salonu Maja Ferme. Doživite unikatno modno pravljico!

flow2314
Poročni salon Maja Ferme

Zakaj smo najboljši

Zakaj obiskati poročni salon Maja Ferme in kje nas najdete
logo_mf_new3

OBLEKE IZDELANE PO MERI

Naš poročni salon je vedno poln smeha, veselja in prekrasnih poročnih oblek iz najfinejše čipke, nežnih kristalov ter metrov in metrov padajočih tančic. Izbirate lahko med že izdelano kolekcijo dizajnerskih poročnih oblek ali pa naročite obleko izdelano popolnoma po vaših željah. Pri nas je vse mogoče.

Vsakdo, ki pride v naš poročni salon, ki ni isto kot poročna trgovina, je obravnavan kot najpomembnejša stranka. Torej za vsakogar se potrudimo po najboljših močeh in z vso prijaznostjo.

Nahajamo se na lepi lokaciji z možnostjo parkiranja. Do nas vodijo vse poti, ki niso daljše od ure in pol vožnje, iz kateregakoli konca Slovenije.

logo_mf_new3

NAGRAJENE KREACIJE

Naš salon poročnih oblek se ponaša s čudovitimi unikatno izdelanimi dizajnerskimi poročnimi oblekami, kot jih ni moč najti nikjer drugje. Številne obleke so bile nagrajene za najlepše kreacije. Razstavljene so bile po vsem svetu kot tudi v Slovenskih muzejih.
Čeprav smo poročni butik in ne poročna trgovina, so naše cene oblek še vedno dosegljive vsakomur. Predvsem pa v našem butiku prisluhnemo željam in sanjam vseh bodočih nevest.
Poročni salon Maja Ferme fashion skriva v svojih prostorih čarobne obleke, kot jih ne najdete nikjer drugje.
Še ena posebnost, ki jo boste opazili, na naši spletni strani nimamo nabora poročnih oblek, kot vsaka poročna trgovina v Ljubljani, saj želimo, da je vsaka obleka unikat in se je ne kopira.

logo_mf_new3

OSEBNO SVETOVANJE

Smo edini poročni butik v Ljubljani, kjer se vam uresničijo vse skrite želje s strokovnim svetovanjem najboljše modne oblikovalke za posebne priložnosti v Sloveniji, Maje Ferme, ki je znanje pridobivala med drugim tudi v New Yorku.

Z več kot 20-letnimi izkušnjami znamo pravilno svetovati pri izbiri tiste prave poročne obleke, ki bo najlepše pristajala prav vam, glede na ten kože, barvo las, barvo oči, glede na postavo, karakter, lokacijo poroke in glede na vaše želje.

Poročni salon Maja Ferme

Neveste v kreacijah Maja Ferme fashion

Znane lepotice in neveste, ki so nam zaupale so povedale

Mnenja naših strank

“Ne le obleka, čudovito je bilo tudi celotno sodelovanje z Majo Ferme! Rezultat pa tak, kakršnega si vsaka nevesta lahko samo želi. Še enkrat hvala iz srca.”
Meta & Martin

Mnenja naših strank

“V salonu ste me pričakali nasmejani in s prijaznostjo ter mi svetovali pri izbiri obleke glede na moje želje, karakter in seveda, kar mi pristaja. Spomnim se, ko sva našli obleko,ki sem jo na koncu izbrala za svojo poročno, sva obe komaj zadrževali dih, saj sva vedeli, da je popolna zame. Ko se spomnim na mojo poročno obleko, bi vedno znova sprejela enako odločitev. Unikatna obleka mi je bila pisana na kožo, v njej sem se brez dvoma počutila odlično, nikogar od prisotnih ni pustila ravnodušnega. Hvala.”
Nina & Boštjan

Mnenja naših strank

“Maja najlepša hvala, ker si bila del najine zgodbe in pripomogla k temu, da je bil ta dan za naju popoln. V tvoji kreaciji sem se počutila res posebno, unikatno, pravljično in hkrati udobno kar je za vsako nevesto zelo pomembno. Nad obleko so bili vsi navdušeni!”
Nina & Edo

Mnenja naših strank

“Izredno sem vam hvaležna za celotno izkušnjo nakupa obleke pri vas in ponosna na čudovito kreacijo izpod vaših rok, ki sem jo nosila kot drugo kožo.”
Nina & Rok

Mnenja naših strank

“Želela bi vam povedati, da sem se počutila resnično posebno v obleki, počutila sem se jaz. Vsi so mislili, da sem imela dve poročni obleki, ker smo naredili majhen trik s snemljivim tilom. Hvala še enkrat.”
Tjaša & Uroš

Mnenja naših strank

“Pregovor pravi, da: «Obleka naredi poroko«. Bila je popolna poroka in popolna obleka! Hvala Maja Ferme.”
Duška & Josip

rezerviraj svoj termin

Veselimo se srečanja!

Za vsakogar se želimo potruditi po najboljših močeh in z vso prijaznostjo. Zato nam prosim zaupajte datum vaše poroke in pustite kontaktne podatke, da za vas rezerviramo najustreznejši termin.

Poročni salon Maja Ferme

delo v salonu

Kako poteka delo v salonu ko nas obiščete
Delo v salonu

rezervacija

Rezervacija obiska za pomerjanje poročnih oblek z osebnim svetovanjem

Ko nas pokličete na 041 323 842 ali piše na e-mail: info@majaferme.com, se najprej dogovorimo za dan in čas obiska, kajti le tako je lahko obisk pravo doživetje, polno smeha, veselja in pomerjanja prekrasnih poročnih oblek. Zaželeno je, da se oglasite v salonu 3-6 mesecev pred poroko.

Za vas si v našem poročnem butiku Maja Ferme fashion vzamemo čas in najprej prisluhnemo vašim željam. Na podlagi tega vam svetujemo glede na postavo, barvo las, ten polti in seveda glede na modne smernice in vaš karakter.

Delo v salonu

pomerjanje

Pomerjanje poročnih oblek in izdelava vaše modne skice

Nato sledi najslajši del, pomerjanje poročnih oblek. Ko najdemo pravo obleko za vas, se dogovorimo o vseh potrebnih detajlih pri obleki. Nato vam svetujemo še glede pričeske, make-upa, nakita, čevljev, podvezice, šopka …vsega, kar vas zanima. Le tako namreč lahko dosežemo, da boste zažareli v vsej svoji lepoti in se počutili enkratno, dogodek pa vam bo ostal v najlepšem spominu, kar se na koncu vidi tako na fotografijah, kot na kameri.

Delo v salonu

Izbor obleke

Izberemo obleko in se prilagodimo vašemu finančnemu proračunu

Kmalu določimo tudi natančno ceno glede na izbran model in vaša pričakovanja.Vsi, ki nas pokličete za obisk v salonu Maja Ferme fashion v Ljubljani in s katerimi se pogovarjamo, so presenečeni nad ugodnimi cenami, saj se skušamo prav vsakemu prilagoditi glede na njegov finančni proračun.

Delo v salonu

Prevzem

Prevzem obleke in uskladitev stylinga z ženinom

Vsaj mesec dni pred dogodkom sledi zadnje pomerjanje in prevzem obleke ter uskladitev z bodočim ženinom.

Več dodatnih informacij o prostih terminih dobite na 041 323 842 ali na: info@majaferme.com

Za več informacij o prostih terminih nas pokličite na 041 323 842 ali piše na e-mail: info@majaferme.com
flow2314
Poročni salon Maja Ferme

V medijih

Kaj so povedali mediji o nas
Maja-Ferme-modna-oblikovalka-porocnih-oblek-768x1152
Maja Ferme

O oblikovalki

Spoznajte oblikovalko Majo Ferme

Maja Ferme je s trdim delom, občutkom za estetiko in izjemnim talentom končala dve fakulteti in se dodatno izobraževala v New Yorku, kjer se je tudi predstavila kot prva Slovenska modna oblikovalka na samostojni modni reviji. Prejela je številne nagrade, med njimi nagrado za najlepšo večerno kreacije revije Elle, nagrado za najboljšo Slovensko oblikovalko visoke mode v Parizu …Sodelovala je z internacionalnimi in domačimi podjetji ter svetovnimi zvezdami, kot so filmska igralka Monica Bellucci in ena največjih opernih div Anna Netrebko.

Example Title 1
»Pred več kot 20 leti sem si želela, da bi bila tista dobra vila, ki zamahne s paličico in spremeni vsako dekle v princesko. Danes počnem natanko to, le s precej več truda. V življenju sem si zastavila cilj, da želim delati stvari s srcem in vrhunsko, zato mi je najlepše, kadar dobim pohvalo od nevest, ki so presrečne z obleko in celotno izkušnjo. To mi pomeni največ, potem vem, da delam dobro.«
Maja Ferme
Poročni salon Maja Ferme

PREJMI 4 ZLATE NAPOTKE:

Vse kar morate vedeti pred poroko

* S prijavo maila, potrjujete da ste seznanjeni in soglašate s pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z uporabo podatkov za vzpostavitev stika z vami

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.

Lokacija

Maja Ferme Studio, Rimska
cesta 5, 1000 Ljubljana,
Slovenija

Kontakt

+386 41 323 842

info@majaferme.com