Moj svet        Kontakt        Sledite mi

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

POGOSTA VPRAŠANJA  // FAQ

 

Stremimo k boljši prihodnosti, zato je vse naše poslovanje skrbno načrtovano. Zaradi tega so naše zaloge omejene in proizvodnja temelji na povpraševanju. Želimo, da pri oddaji naročil upoštevate določene informacije. 

V kolikor potrebujete dodatne informacije, vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

DOSTAVA +

 

Pošiljke običajno odpošljemo v 2 delovnih dneh, kadar so izdelki na zalogi, sicer pa na datum, ki je naveden v obvestilu, ki ga prejmete ob potrditvi naročila ali iz naše službe za pomoč strankam. Čas dostave se lahko razlikuje glede na lokacijo.

 

 • Brezplačna standardna dostava v Slovenijo za vsa naročila.
 • Standardna dostava 3-5 dni 
 • Vašo telefonsko številko potrebujemo samo zato, da vas lahko dostavljalec kontaktira

 

DOSTAVA PO SVETU
V nekatere države na žalost ne moremo pošiljati naročil, za več informaciji kam pošiljamo in glede stroškov povezanih s tem, nam pišite na: info@majaferme.com in poskušali vam bomo odgovoriti. 

 

MENJAVE & VRAČILA +

 

Z veseljem vam pomagamo najti tisto, kar vam najbolj ustreza. Če s prejetim naročilom niste zadovoljni, pošljite e-pošto na info@majaferme.com najkasneje v 14 dneh od prejema vašega naročila, da sprožite postopek vračila ali menjave.

Stroške pošiljanja pri vračilu ali menjavi krije kupec sam. Če je minilo več kot 14 dni po tem, ko vam je bil izdelek dostavljen, vam žal ne moremo več ponuditi možnost vračila ali menjave.

Da bi bil vaš artikel upravičen do vračila ali menjave, mora biti neuporabljen in v enakem stanju, kot ste ga prejeli. Prav tako mora biti v originalni embalaži. Darilne kartice ni mogoče vrniti: 

* Za menjave in vračila potrebujemo račun ali dokazilo o nakupu.
Ko bomo vaše vračilo prejeli in ga pregledali, vam bomo poslali e-pošto, da vas obvestimo, da smo prejeli vaš vrnjen izdelek. Prav tako vas bomo obvestili o odobritvi ali zavrnitvi vašega vračila. Če odobreno, bo vaše vračilo obdelano in bo znesek nakupa samodejno pripisan vaši kreditni kartici ali prvotnemu načinu plačila v določenem številu dni.


Obstajajo določene situacije, ko so odobrena samo delna povračila

 • Vsak artikel, ki ni v prvotnem stanju, je poškodovan ali mu manjkajo deli iz razlogov, ki niso posledica naše napake. 
 • Vsak izdelek, ki je vrnjen več kot 14 dni po dostavi, nudimo samo polovico vračila ali darilno kartico.

  V primeru da od odobritve vračila mine več kot 14 dni vi pa še niste prejeli povračila nakupnega zneska, najprej znova preverite svoj bančni račun ali paypal. Nato se obrnite na izdajatelja kreditne kartice; lahko traja nekaj časa, preden bo vaše vračilo uradno sprovedeno. Nato se obrnite na svojo banko. Pogosto traja nekaj časa za obdelavo, preden je vračilo sprovedeno. Če ste naredili vse to in še vedno niste prejeli vračila, nas kontaktirajte na info@majaferme.com.

  Artikli v akciji
  Vračilo je možno samo za izdelke po rednih cenah, artikle iz akcij in prednaročil žal ni mogoče vrniti.

  Menjave
  Artikle zamenjamo le, če niso poškodovani in poškodba ni posledica naše napake. V primeru zamenjave nam pošljite e-pošto na info@majaferme.com in posredovali vam bomo nadaljnja navodila. Zamenjave potekajo takoj, če imamo na zalogi želeno velikost in barvo. V nasprotnem primeru vam bomo pomagali najti drug artikel, ki vam bo všeč.

  Dostava
  Za vračilo izdelka nam pošljite e-pošto na info@majaferme.com in počakajte na nadaljnja navodila. Plačilo stroškov pošiljanja za vračilo vašega artikla je vaša odgovornost. Stroški pošiljanja so nevračljivi. Ne jamčimo, da bomo prejeli vaš vrnjeni artikel, vi pa ste odgovorni za morebitno škodo in izgube.

 

NAROČILA IN PREDNAROČILA +

 

 • Naročila: To so artikli, ki so trenutno na zalogi in so vidni ob oddaji naročila.

 

 • Prednaročila: Gre za artikle, ki trenutno niso na zalogi, vendar so na voljo za nakup. Ker bomo te artikle izdelali za vas, bo plačilo izvedeno vnaprej.

  • Prosimo upoštevajte, da razpoložljivost izdelkov ni zajamčena, saj je proizvodnja lahko podvržena zunanjim dejavnikom, ki niso pod našim nadzorom. V tem malo verjetnem primeru vam bo denar seveda povrnjen.

  • Plačilo bo izvršeno ob oddaji naročila ali prednaročila. Izdelki bodo nato obdelani za dostavo, oziroma bo to, ko bo prednaročeni izdelek prispel v naše skladišče.

  • Za vsa vračila in zamenjave blaga se obrnite na info@majaferme.com. Vračila, poslana samoiniciativno in na druge načine kot priporočeno, bodo sprejeta, vendar upoštevajte, da je v tem primeru stranka odgovorna za morebiti nastale dodatne stroške in dostavo, kot podaljšan časovni rok obdelave zahtevka.

  Prosimo upoštevajte, da po oddaji naročila ne moremo nič več spremeniti na artiklu. V tem primeru priporočamo, da oddate drugo naročilo in prekličete prvotno naročilo, ki ni pravilno, v 24 urah po oddaji prvotnega naročila.

  Trenutni sistem pošiljanja ne omogoča naknadno spremembo države prejetja pošiljke.

  Prosimo upoštevajte, da čakalne vrste in rezervacij ni. Vsi artikli se prodajajo po principu, kdor prvi pride.

  Z oddajo prednaročila se strinjate s temi pogoji.

 • Pri vseh poslovanjih veljajo naši običajni pogoji.

  Veljajo naši pogoji dostave.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV +

Samodejno zbiramo določene podatke o vaši napravi, ko obiščete spletno mesto, vključno s podatki o vašem spletnem brskalniku, IP naslovu, časovnem pasu in o nekaterih piškotkih, ki so nameščeni v vaši napravi. Poleg tega, ko brskate po naši spletni strani, zbiramo podatke o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledate, katera spletne strani ali iskalni izrazi so vas napotili na našo spletno stran in informacije o vaši interakciji s spletno stranjo. Te samodejno zbrane podatke imenujemo »Podatki o napravi«. Podatke o napravi zbiramo z naslednjimi tehnologijami: – »Piškotki« so podatkovne datoteke, ki so shranjene v vaši napravi ali računalniku in pogosto vključujejo anonimni enolični identifikator. Za več informacij o piškotkih in o tem, kako onemogočiti piškotke, obiščite http://www.allaboutcookies.org. – »Dnevniške datoteke« spremljajo dejanja, ki se dogajajo na spletni strani, in zbirajo podatke, vključno z vašim IP naslovom, vrsto brskalnika, ponudnikom internetnih storitev, napotitvenimi/izhodnimi stranmi in datumskimi/časovnimi žigi. – »Spletni svetilniki«, »oznake« in »piksli« so elektronske datoteke, ki se uporabljajo za beleženje informacij o tem, kako brskate po spletni strani. Poleg tega, ko opravite nakup ali poskušate opraviti nakup prek spletne strani, od vas zbiramo določene podatke, vključno z vašim imenom, naslovom za izstavitev računa, naslovom za dostavo, podatki o plačilu (vključno s številkami kreditnih kartic, e-poštnim naslovom in telefonsko številko). Te podatke imenujemo »Informacije o naročilu«. Ko govorimo o »osebnih podatkih« v tem pravilniku o zasebnosti, govorimo o informacijah o napravi in ​​informacijah o naročilu.

 • KAKO UPRABLJAMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Podatke o naročilih, ki jih zbiramo, na splošno uporabljamo za izpolnjevanje vseh naročil, oddanih prek spletne strani (vključno z obdelavo vaših podatkov o plačilu, urejanjem dostave in zagotavljanjem računov in/ali potrdil naročila). Poleg tega informacije o naročilu uporabljamo za: komunikacijo z vami; lahko preverimo vaša naročila glede potencialnega tveganja ali goljufije; in kadar je v skladu z nastavitvami, ki ste jih delili z nami, vam zagotovimo informacije ali oglase v zvezi z našimi izdelki ali storitvami. Podatke o napravah, ki jih zbiramo, uporabljamo za pomoč pri preverjanju morebitnih tveganj in goljufij (zlasti vaš IP naslov) ter na splošno za izboljšanje in optimizacijo naše spletne strani (na primer z ustvarjanjem analitike o tem, kako naše stranke brskajo in komunicirajo s spletno stranjo in za oceno uspeha naših tržnih in oglaševalskih kampanj).

 • DELJENJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV 

Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami, da nam pomagajo pri uporabi vaših osebnih podatkov, kot je opisano zgoraj. Shopify na primer uporabljamo za upravljanje naše spletne trgovine. Več o tem, kako Shopify uporablja vaše osebne podatke, lahko preberete tukaj: https://www.shopify.com/legal/dpa. Uporabljamo tudi Google Analytics, ki nam pomaga razumeti, kako naše stranke uporabljajo spletno mesto. Več o tem, kako Google uporablja vaše osebne podatke, lahko preberete tukaj: https://policies.google.com/privacy?hl=sl. Od storitve Google Analytics se lahko tudi odjavite tukaj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Nazadnje lahko delimo tudi vaše osebne podatke, da zagotovimo skladnost z veljavnimi zakoni in predpisi, da odgovorimo na sodni poziv, nalog za preiskavo ali drugo zakonito zahtevo po informacijah, ki jih prejmemo, ali da drugače zaščitimo svoje pravice.

 • VEDENJSKO OGLAŠEVANJE 

Vaše osebne podatke uporabljamo, kot je opisano zgoraj, da vam zagotovimo ciljno usmerjene oglase ali tržna sporočila, za katera menimo, da bi vas lahko zanimala. Za več informacij o delovanju ciljanega oglaševanja lahko obiščete izobraževalno stran Network Advertising Initiative (“NAI”) na http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work. Od ciljnega oglaševanja se lahko odjavite tako, da: FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en -us/resources/policies/personalized-ads. Poleg tega se lahko od nekaterih teh storitev odjavite tako, da obiščete portal za odjavo Digital Advertising Alliance na: http://optout.aboutads.info/.

 • NE SLEDI

Ne spreminjamo postopkov zbiranja podatkov in uporabe naše spletne strani, ko iz vašega brskalnika vidimo signal Ne sledi.

 • VAŠE PRAVICE

Imate pravico dostopati do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, in zahtevati, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo, če ste evropski rezident. Če želite uveljavljati to pravico, nas kontaktirajte preko spodnjih kontaktnih podatkov. Poleg tega, če ste evropski rezident, obdelujemo vaše podatke, da bi izpolnili pogodbe, ki bi jih lahko sklenili z vami (na primer, če oddate naročilo prek spletne strani), ali kako drugače, da bi uresničevali naše zakonite poslovne interese, navedene zgoraj. Poleg tega upoštevajte, da bodo vaši podatki preneseni izven Evrope, vključno s Kanado in Združenimi državami.

 • HRAMBA PODATKOV

Ko oddate naročilo prek spletne strani, bomo podatke o vašem naročilu hranili za našo evidenco, razen če in dokler ne zahtevate, da izbrišemo te podatke.

 • SPREMEMBE

Pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo, da odraža spremembe naših praks ali zaradi drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

 • KONTAKTIRAJTE NAS

Za več informacij o naših praksah varovanja zasebnosti, če imate vprašanja ali se želite pritožiti, nas kontaktirajte po e-pošti na info@majaferme.com

 • SOGLASJE

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko zasebnosti in z njenimi pogoji.

 • KOMENTARJI IN POVRATNE INFORMACIJE UPORABNIKOV

Če pošljete komentarje, posebne prispevke, kreativne ideje, predloge, načrte ali druga gradiva (na našo zahtevo ali brez naše zahteve), bodisi na spletu, po e-pošti, navadni pošti ali kako drugače (skupaj ‘komentarji’), se strinjate, da lahko kadarkoli, brez omejitev, urejamo, kopiramo, objavljamo, distribuiramo, prevajamo in drugače uporabljamo v katerem koli mediju vse komentarje, ki nam jih posredujete. Nismo in ne bomo dolžni (1) hraniti nobenih komentarjev kot zaupne; (2) plačati odškodnino za kakršne koli pripombe; ali (3) odgovoriti na morebitne komentarje. Lahko, vendar nismo dolžni spremljati, urejati ali odstraniti vsebino, za katero po lastni presoji ugotovimo, da je nezakonita, žaljiva, grozeča, klevetniška, obrekljiva, pornografska, nespodobna ali kako drugače sporna ali krši intelektualno lastnino katere koli stranke ali te pogoje storitve. Strinjate se, da vaši komentarji ne bodo kršili nobenih pravic tretjih oseb, vključno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, zasebnostjo, osebnostnimi ali drugimi osebnimi ali lastniškimi pravicami. Nadalje se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali klevetniškega ali kako drugače nezakonitega, žaljivega ali nespodobnega gradiva ali vsebovali računalniškega virusa ali druge zlonamerne programske opreme, ki bi lahko kakor koli vplivala na delovanje storitve ali katere koli povezane spletne strani. Ne smete uporabljati lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste nekdo drug kot vi sami, ali kako drugače zavajati nas ali tretje osebe glede izvora kakršnih koli komentarjev. Za morebitne komentarje in njihovo točnost ste izključno odgovorni sami. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za komentarje, ki jih objavite vi ali katera koli tretja oseba.

 

SPLOŠNI POGOJI +

PREGLED

To spletno stran upravlja Maja Ferme (podjetje, registrirano kot STUDIO MF, d.o.o.). Na celotni spletni strani se izrazi »mi«, »nas« in »naš« nanašajo na Majo Ferme. To spletno stran, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na voljo na tej spletni strani, ponujamo vam, uporabniku, pod pogojem, da sprejmete vse pogoje, pravila in obvestila, ki so navedena tukaj. Če obiščete naše spletno stran in/ali nekaj kupite pri nas, sodelujete v naši »storitvi« in se strinjate, da vas zavezujejo naslednji pogoji (»pogoji storitve«, »pogoji«), vključno z dodatnimi pogoji in določili ter pravilniki na katere se sklicuje tukaj in/ali so na voljo prek hiperpovezave. Ti pogoji veljajo za vse uporabnike spletne strani, vključno brez omejitev z uporabniki, ki so obiskovalci, prodajalci, stranke, trgovci in/ali avtorji vsebine. Prosimo, da pred dostopom ali uporabo naše spletne strani natančno preberete te pogoje. Z dostopom ali uporabo katerega koli dela spletne strani se strinjate, da vas ti pogoji storitve zavezujejo. Če se ne strinjate z vsemi določili in pogoji te pogodbe, ne smete dostopati do spletne strani in/ali uporabljati nobene storitve. Če se ti pogoji storitve štejejo za ponudbo, je sprejem izrecno omejen na te pogoje storitve. Za vse nove funkcije ali orodja, ki so dodana trenutni strani, veljajo tudi pogoji storitve. Na tej strani si lahko kadar koli ogledate najnovejšo različico pogojev storitve. Pridržujemo si pravico do posodobitve, spremembe ali zamenjave katerega koli dela teh pogojev storitve z objavo posodobitev in/ali sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno preverjate to stran glede sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do spletne strani po objavi kakršnih koli sprememb pomeni sprejemanje teh sprememb. Naša trgovina gostuje na Shopify. Zagotavljajo nam spletno platformo za e-trgovino, ki nam omogoča, da vam prodajamo svoje izdelke in storitve.

POGOJI SPLETNE TRGOVINE

S strinjanjem s temi pogoji, se strinjate, da ste vsaj polnoletni v vaši državi ali provinci stalnega prebivališča ali da ste polnoletni v svoji državi ali provinci stalnega prebivališča in ste nam dali soglasje, da dovolite vsem svojim mladoletnim vzdrževanim osebam uporabo te strani. Naših izdelkov ne smete uporabljati za kakršne koli nezakonite ali nepooblaščene namene, niti ne smete z uporabo storitve kršiti nobenih zakonov v vaši pristojnosti (vključno z, vendar ne omejeno na, zakone o avtorskih pravicah). Ne smete prenašati nobenih črvov ali virusov ali katere koli kode uničujoče narave. Kršitev katerega koli od pogojev ima za posledico takojšnjo prekinitev naših storitev.

SPLOŠNI POGOJI

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo storitev komur koli iz kakršnega koli razloga in kadar koli. S strinjanjem s splošnimi pogoji razumete, da se lahko vaša vsebina prenaša nešifrirano in vključuje (a) prenose prek različnih omrežij; in (b) spremembe zaradi skladnosti in prilagajanja tehničnim zahtevam povezovalnih omrežij ali naprav (ne velja za podatke o vaši kreditni kartici). Podatki o kreditni kartici so med prenosom po omrežjih vedno šifrirani. Strinjate se, da ne boste reproducirali, podvajali, kopirali, prodajali, preprodajali ali izkoriščali katerega koli dela storitve, dostopa do storitve ali katerega koli stika na spletnem mestu, prek katerega je storitev na voljo, brez našega izrecnega pisnega dovoljenja. Naslovi, uporabljeni v tej pogodbi, so vključeni samo zaradi priročnosti in ne bodo omejevali ali kako drugače vplivali na te pogoje.

ZANESLJIVOST INFORMACIJ

Če informacije, ki so na voljo na tej spletni strani, niso točne, popolne ali aktualne, ne odgovarjamo. Gradivo na tej spletni strani je namenjeno samo splošnim informacijam in se nanj ne bi smeli zanašati ali uporabljati kot edino podlago za sprejemanje odločitev brez posvetovanja s primarnimi, natančnejšimi, popolnejšimi ali pravočasnimi viri informacij. Vsakršno zanašanje na gradivo na tej spletni strani je na lastno odgovornost. Ta spletna stran lahko vsebuje določene zgodovinske podatke. Zgodovinski podatki niso nujno aktualni in so na voljo samo za vašo referenco. Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo vsebino te spletne strani, vendar nismo dolžni posodobiti nobenih informacij na naši spletni strani. Strinjate se, da ste sami odgovorni za spremljanje sprememb na naši spletni strani.

 

SPREMEMBE STORITEV IN CEN

Cene naših izdelkov in storitev se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo ali ukinemo storitev (ali kateri koli njen del ali vsebino) brez predhodnega obvestila. Vam ali kateri koli tretji osebi ne bomo odgovorni za kakršno koli spremembo, spremembo cene, začasno ukinitev ali ukinitev storitve.

IZDELKI IN STORITVE

Nekateri izdelki ali storitve so lahko na voljo izključno na spletu prek spletne strani. Količine teh izdelkov ali storitev so lahko omejene in jih je mogoče vrniti ali zamenjati samo v skladu z našim pravilnikom o vračilu. Potrudili smo se čim bolj natančno prikazati barve in slike naših izdelkov, ki se pojavljajo v spletni trgovini. Ne moremo pa zagotoviti, da bo prikaz katere koli barve na vašem računalniškem monitorju pravilen. Pridržujemo si pravico, vendar nismo dolžni omejiti prodajo naših izdelkov ali storitev na katero koli osebo, geografsko regijo ali jurisdikcijo. To pravico lahko uveljavljamo od primera do primera. Pridržujemo si pravico do omejitve količin vseh izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo. Vsi opisi izdelkov ali cene izdelkov se lahko kadar koli spremenijo brez predhodnega obvestila, po naši lastni presoji. Pridržujemo si pravico do ukinitve katerega koli izdelka kadarkoli. Vsaka ponudba za kateri koli izdelek ali storitev na tej spletni strani je neveljavna, kjer je prepovedana. Ne jamčimo, da bo kakovost katerega koli izdelka, storitve, informacij ali drugega materiala, ki ste ga kupili ali pridobili, izpolnila vaša pričakovanja, ali da bodo morebitne napake v storitvi popravljene.

OMEJITVE CEN IN STORITEV PRI NAROČILU

Po lastni presoji lahko kadar koli omejimo ali prekličemo količine, kupljene na osebo ali gospodinjstvo, saj si pridržujemo pravico, da zavrnemo vsako naročilo, ki nam ga oddate. Te omejitve lahko vključujejo naročila, oddana prek ali pod istim računom stranke, isto kreditno kartico in/ali naročila, ki uporabljajo isti naslov za izstavitev računa in/ali dostavo. V primeru, da spremenimo ali prekličemo naročilo, vas bomo morda poskusili obvestiti tako, da stopimo v stik z vami preko e-pošte in/ali naslova za izstavitev računa ali telefonske številke, ki ste jo navedli ob oddaji naročila. Pridržujemo si pravico do omejitve ali prepovedi naročil, za katera se po naši presoji zdi, da so jih oddali trgovci, preprodajalci ali distributerji. Strinjate se, da boste zagotovili trenutne, popolne in točne podatke o nakupu in računu za vse nakupe v naši trgovini. Strinjate se, da boste nemudoma posodobili svoj račun in druge podatke, vključno z vašim e-poštnim naslovom in številkami kreditnih kartic ter datumi poteka, da bomo lahko dokončali vaše transakcije in vas po potrebi kontaktirali. Za več podrobnosti si oglejte naše pogoje vračil.

IZBIRNA ORODJA

Potrjujete in se strinjate, da vam lahko omogočimo dostop do izbirnih orodij tretjih oseb, ki jih ne nadziramo. Ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izhajala iz vaše uporabe izbirnih orodij tretjih oseb ali se nanašala nanje. Kakršna koli uporaba izbirnih orodij, ki so na voljo na spletnem mestu, je v celoti na vašo lastno odgovornost in po lastni presoji, pri čemer se morate prepričati, da ste seznanjeni s pogoji, pod katerimi so orodja na voljo s strani ustreznih tretjih ponudnikov, in jih sprejemate. Prav tako lahko v prihodnosti prek spletne strani ponudimo nove storitve in/ali funkcije (vključno z izdajo novih orodij in virov). Za takšne nove funkcije in/ali storitve veljajo tudi ti pogoji storitve.

 

POVEZAVE TRETJIH OSEB

Nekateri izdelki, storitve in vsebine, ki so na voljo prek naše storitve, lahko vključujejo gradiva tretjih oseb. Povezave tretjih oseb na tej spletni strani vas lahko usmerijo na spletne strani tretjih oseb, ki niso povezane z nami. Nismo odgovorni za preučevanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti in ne jamčimo in ne bomo prevzeli nobene odgovornosti ali odgovornosti za katero koli gradivo ali spletno stran tretjih oseb ali za katero koli drugo gradivo, izdelke ali storitve tretjih oseb. Nismo odgovorni za kakršno koli škodo ali škodo, povezano z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali katere koli druge transakcije v povezavi s spletnimi stranmi tretjih oseb. Prosimo, da natančno preberete pogoje in pravila tretjih oseb in se prepričajte, da jih razumete, preden se lotite kakršne koli transakcije. Pritožbe, zahtevke, pomisleke ali vprašanja v zvezi z izdelki tretjih oseb je treba nasloviti na tretjo osebo.

NAPAKE NA SPLETNI STRANI

Na naši spletni strani ali pri storitvi se lahko pojavijo informacije, ki vsebujejo tipkarske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, promocije, ponudbe, stroške pošiljanja izdelkov, čas prevoza in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico do popravka kakršnih koli napak, netočnosti ali opustitev ter do spremembe ali posodobitve informacij ali preklica naročil, če so katere koli informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani kadar koli netočne brez predhodnega obvestila (tudi po oddaji naročila). Ne zavezujemo se, da bomo posodabljali, spreminjali ali pojasnjevali informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani, vključno z informacijami o cenah, vendar ne omejeno nanje, razen če to zahteva zakon. Nobenega določenega datuma posodobitve ali osveževanja, uporabljenega v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani, ni treba razumeti kot znak, da so bile vse informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani spremenjene ali posodobljene.

PREPOVED UPORABE

Poleg vseh drugih prepovedi, kot so določene v pogojih storitve, vam je prepovedano uporabljati spletno sran ali njeno vsebino: (a) za kakršne koli nezakonite namene; (b) nagovarjati druge k izvajanju ali sodelovanju pri kakršnih koli nezakonitih dejanjih; (c) kršiti katere koli mednarodne, zvezne, pokrajinske ali državne predpise, pravila, zakone ali lokalne uredbe; (d) poseganje v ali kršitev naših pravic intelektualne lastnine ali pravic intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, škodovati, obrekovati, omalovaževati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, etnične pripadnosti, rase, starosti, nacionalnega porekla ali invalidnosti; (f) predložiti lažne ali zavajajoče informacije; (g) za nalaganje ali prenos virusov ali katere koli druge vrste zlonamerne kode, ki bo ali bi lahko bila uporabljena na kakršen koli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katere koli povezane spletne strani, drugih spletnih strani ali interneta; (h) za zbiranje ali sledenje osebnih podatkov drugih; (i) za neželeno pošiljanje, lažno predstavljanje, pretvezo; (j) za kakršne koli obscene ali nemoralne namene; ali (k) za motenje ali izogibanje varnostnim funkcijam storitve ali katere koli povezane spletne strani, drugih spletnih strani ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katere koli povezane spletne strani zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe.

ODPOVED JAMSTEV; OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ne jamčimo, da bo uporaba naše storitve neprekinjena, pravočasna, varna ali brez napak. Ne jamčimo, da bodo rezultati, ki jih lahko pridobimo z uporabo storitve, točni ali zanesljivi. Strinjate se, da lahko občasno odstranimo storitev za nedoločen čas ali kadar koli prekličemo storitev, ne da bi vas obvestili. Izrecno se strinjate, da svojo uporabo ali nezmožnost uporabe storitve izvajate izključno na lastno odgovornost. Storitev in vsi izdelki in storitve, ki so vam dobavljeni prek storitve, so (razen kot je izrecno navedeno z naše strani) na voljo za vašo uporabo “takšni, kot so” in “kot so na voljo”, brez kakršnega koli zastopanja, jamstev ali kakršnih koli pogojev, bodisi izrecnih ali implicitnih, vključno z vsemi implicitnimi jamstvi ali pogoji tržnosti, tržne kakovosti, primernosti za določen namen, trajnosti, naslova in ne kršitve. V nobenem primeru Premium Ferme, naši direktorji, uradniki, zaposleni, podružnice, zastopniki, izvajalci, pripravniki, dobavitelji, ponudniki storitev ali dajalci licenc niso odgovorni za kakršno koli poškodbo, izgubo, zahtevek ali kakršne koli neposredne, posredne, naključne, kaznovalne, posebne, ali posledično škodo katere koli vrste, vključno z, brez omejitev, izgubljenim dobičkom, izgubljenim prihodkom, izgubljenimi prihranki, izgubo podatkov, nadomestnimi stroški ali kakršno koli podobno škodo, ki temelji na pogodbi, odškodninski odgovornosti (vključno z malomarnostjo), objektivni odgovornosti ali kako drugače, ki izhaja iz vaše uporabe katere koli storitve ali katerega koli izdelka, pridobljenega z uporabo storitve, ali za kateri koli drug zahtevek, ki je na kakršen koli način povezan z vašo uporabo storitve ali katerega koli izdelka, vključno z, vendar ne omejeno na, morebitne napake ali pomanjkljivosti v kateri koli vsebini, ali kakršna koli izguba ali škoda kakršne koli vrste, ki nastane kot posledica uporabe storitve ali katere koli vsebine (ali izdelka), objavljene, prenesene ali kako drugače dane na voljo prek storitve, tudi če ste bili obveščeni o njihovi možnosti. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, je v takšnih državah ali jurisdikcijah naša odgovornost omejena na največji možni obseg, ki ga dovoljuje zakon.

ODŠKODNINA

Strinjate se, da boste Premium Ferme in našo matično družbo, hčerinske družbe, podružnice, partnerje, uradnike, direktorje, agente, izvajalce, dajalce licenc, ponudnike storitev, podizvajalce, dobavitelje, pripravnike in zaposlene, zaščitili pred kakršno koli terjatvijo ali zahtevo, vključno z odvetniškimi honorarji, ki jih plača katera koli tretja oseba zaradi ali izhajajo iz vaše kršitve teh pogojev storitve ali dokumentov, ki jih ti vključujejo s sklicevanjem, ali vaše kršitve katerega koli zakona ali pravic tretje osebe.LOČLJIVOST

V primeru, da se ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev storitve nezakonita, nična ali neizvršljiva, bo taka določba kljub temu izvršljiva v največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, neizvršljivi del pa se šteje za ločenega od teh pogojev, taka določitev ne vpliva na veljavnost in izvršljivost drugih preostalih določb.

OPUSTITEV

Pogoji storitve veljajo, razen če in dokler jih ne prekinete vi ali mi. Te pogoje storitve lahko kadar koli prekinete tako, da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev, ali ko prenehate uporabljati našo spletno stran. Če po naši lastni presoji ne upoštevate katerega koli določila ali določila teh pogojev storitve, ali sumimo, da niste izpolnili katerega koli določila ali določbe teh pogojev storitve, lahko to pogodbo kadar koli prekinemo brez obvestila in ostali boste odgovorni za vse zapadle zneske, do vključno datuma prenehanja; in/ali vam lahko v skladu s tem zavrnemo dostop do naših storitev (ali katerega koli njihovega dela). Obveznosti in odgovornosti strank, ki so nastale pred datumom odpovedi, ostanejo v veljavi tudi po opustitvi te pogodbe za vse namene.

DOGOVOR

Če ne uveljavljamo ali uveljavljamo katere koli pravice ali določbe teh pogojev storitve, to ne pomeni odpoved taki pravici ali določbi. Pogoji storitve in vsi pravilniki ali pravila delovanja, ki smo jih objavili na tej spletni strani ali v zvezi s storitvijo, predstavljajo celotno pogodbo in dogovor med vami in nami ter urejajo vašo uporabo storitve ter nadomeščajo vse predhodne ali sočasne dogovore, sporočila in predloge, ustno ali pisno, med vami in nami (vključno, vendar ne omejeno na, morebitne prejšnje različice pogojev storitve). Kakršne koli dvoumnosti pri razlagi teh pogojev storitve se ne sme razlagati proti pripravljavcu.

PRAVO

Pogoje storitve in vse ločene pogodbe, s katerimi vam nudimo storitve, urejamo in razlagamo v skladu z zakoni Evropske unije in Slovenije.

SPREMEMBE POGOJEV STORITVE

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji posodobimo, spremenimo ali zamenjamo kateri koli del teh pogojev storitve z objavo posodobitev in sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno preverjate našo spletno stran glede sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do naše spletne strani ali storitve po objavi kakršnih koli sprememb teh pogojev storitve pomeni sprejemanje teh sprememb. Na tej strani si lahko kadar koli ogledate najnovejšo različico pogojev storitve.
KONTAKTNE INFORMACIJE+

Upoštevajte, da se trudimo čim hitreje odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Prav tako želimo poudariti, da lahko odgovor na določena vprašanja traja nekoliko dlje, saj moramo včasih počakati na odgovor naših tretjih partnerjev, preden vam lahko ponudimo rešitev.

 

Varnost osebnih podatkov

Lastnik in upravitelj spletne strani: www.majaferme.com

Uradno ime podjetja: STUDIO MF d.o.o.

Naslov podjetja: Glinškova pl.21, 1000 Ljubljana, Slovenija

Pravni zastopnik: Maja Ferme

Spletna stran:  www.majaferme.com

Elektronki naslov: info@majaferme.com

 

+

IMATE ŠE VEDNO VPRAŠANJE?

KONTAKTIRAJTE NAS

V kolikor potrebujete dodatne informacije, vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja

KONTAKTIRAJTE NAS
Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus tempus.

Lokacija

Maja Ferme Studio, Rimska
cesta 5, 1000 Ljubljana,
Slovenija

Kontakt

+386 41 323 842

info@majaferme.com